kandidatenlijst 2018 VHL Lokaal

 

VIJFHEERENLANDEN  VHL Lokaal heeft woensdagavond tijdens haar Algemene ledenvergdering haar kandidatenlijst vastgesteld en bekend gemaakt. Teus Meijdam (momenteel wethouder Leerdam) was al eerder benoemd tot lijsttrekker, op nummer 2 staat Harry van Tilburg uit Hagestein en nummer drie is Wim van Dijk uit Ameide.

 

 

 

De top 3 is een mooie verdeling van de gemeente Vijfheerenlanden. De lijst bevat een gevarieerd gezelschap van ervaren mensen maar verwelkomt ook een aantal nieuwkomers. Vele kernen zijn vertegenwoordigd op de lijst van 20 kandidaten.

Het ervaren raadslid Hans van den Berg (Leerdam) is vierde op de lijst en John van der Velden (Vianen) vijfde. Op nummer 6 staat onze financiële man Govert Versluis (Meerkerk) en op nummer 7 Ali Keskin (Leerdam). Op nummer 8 een nieuwkomer en een vrouw: Barbara Versluis uit Ameide. Zij is met al haar ervaring als zelfstandig ondernemer een goede aanwinst voor VHL Lokaal. Op plek 9 staat Geuf Middelkoop (Schoonrewoerd) en de top tien van de lijst wordt gesloten door ons jongste lid Nicky van Beusekom (Leerdam).

VHL lokaal is enthousiast over deze kandidatenlijst, De lijst bevat een grote diversiteit in leeftijd, maar ook in man/vrouw en kandidaten uit de verschillende kernen.

Met het mooie verkiezingsprogramma “DICHT BIJ MENSEN” gaat VHL Lokaal de gemeentelijke verkiezingen op 21 november 2018 enthousiast tegemoet.

Het verkiezingsprogramma kunt u vinden op www.vhllokaal.nl

 

VHL Lokaal kandidatenlijst top 10

1. Teus Meijdam - Leerdam
2. Harry van Tilburg – Hagestein

3. Wim van Dijk - Ameide
4. Hans van den Berg - Leerdam
5. John van der Velden - Vianen
6. Govert Versluis - Meerkerk
7. Ali Keskin - Leerdam
8. Barbara Versluis - Ameide
9. Geuf Middelkoop – Schoonrewoerd

 

10. Nicky van Beusekom - Leerdam